Chatta med mig!

Kultur gör oss friska och håller oss friska. Det vet vi idag och i 1.6  miljonerklubben är mycket tacksamma över att Postkodlotteriets kulturstiftelse bekostat vårt projekt Kulturpaletten, som mynnat ut i bland annat Kulturboxen med sex böcker om kultur och hälsa.
Böckerna representerar de olika kulturhälsoområdena dans, musik, teater, film/bild, och stillhet och kommer att finnas tillgängliga på landets vårdcentraler.
Unik svensk forskning visar att kvinnor med utmattningssyndrom mår bättre, tänker bättre och får bättre kontakt med känslor efter olika kulturaktiviteter som bland annat dans, teater eller musik. Här kan du läsa mer om vårt projekt och samarbetet med Postkodlotteriets kulturstiftelse.
Jag själv är mycket engagerad i vårt arbete med Kultur och Hälsa. Det ligger mig varmt om hjärtat så det är med stor glädje jag kommer att chatta med alla intresserade i detta ämne imorgon torsdag 3 april mellan kl 17-19. Temat är: ”Kultur medicin för utmattade kvinnor”. Jag chattar även om livsttilsfrågor allmänt och min bok ”Livet är en dröm”.
Chatten hittar du via denna genom att klicka här. Som leder till Postkodlotteriet.
För att komma in i själva chatten klickar du sedan på ”Spela Bingo”.
Du behöver inte vara registrerad eller inloggad för att kunna läsa chatten, men om du vill kunna skriva i chatten, alltså prata aktivt med mig, måste du börja med att registrera dig. Det gör du genom att klicka här på REGISTRERING.Det är gratis att registrera sig, vill du sedan spela bingo bjuder lotteriet på 25 kr i bonus att spela för.

Alexandra

 

 

 

Kommentarer