Genrep. Magnetröntgen. Nationaldag. PREMIÄR!

Glädje, fart och fläkt för hela kroppen!
Show för stora som små!

Som artist vill jag sprida glädje, musik och sång så långt det bara går. Genom Kultur i vården får jag leva min dröm varje dag! MEN. Som artist vill man SLÅ IGENOM! Det låter ont, tänker du. Och ja, det kan säkert ryka en och annan tand och man kan känna sig rätt golvad. (på Göta Lejon ramlade jag ned i ett hisschakt) Men vad vet jag. Efter att ha svävat omkring i musikens värld i hela mitt liv ställer jag mig frågan. Är Broadway, vägen jag vill vandra? Jag har gått där flera gånger. Det var både blåsigt och kallt.  Nej, vid närmare eftertanke är det bäst att tacka nej. Tacka nej innan du ens har fått frågan! (Självklart får man frågan.) Men nej! håll dig på mattan! För att vara på den säkra sidan. DÅ händer det oväntade.

"Tänk, jag ska få spela midsommarstång" "Ja, och du kommer att vara ensam om det"
”Tänk, jag ska få spela midsommarstång” ”Ja, och du kommer att vara ensam om det”

Stefan Clarin (är en av de mest begåvade skådespelare och sångare på denna jord) ringer mig om ett erbjudande som får mig att falla. Oj vad jag föll. ”Du får göra något som ingen annan har gjort.” Idag vet jag inte riktigt hur mitt liv kommer att förändras. 

Jag har inte tackat ja till så mycket på senaste tiden. (Förutom till min magnetröntgen.) Ingen annan, vad jag vet, har gjort detta. Konststycke! Nog har jag spelat en del roller i mina dagar: Från Rysk tandlös full babusjka via ett dansande plåtskåp via Bosse Bäver (inte snygg) via saxofonspelade snärta (mycket snygg) till bakfull lysmask (hade inga repliker men mimiken var häpnadsväckande) OCH nu då….Mina Damer och Herrar och alla däremellan….den ”Dragspelande-Lövade-Midsommarstången-Gör-Entré-Med-Saxofon-i Blått!” Vad sa ni nu.  Jag säger bara det. Jag kommer att vara ensam om detta. (kanske inte så konstigt) Du hör ju själv! Passa på att boka mig nu. Efter detta kommer jag att kosta en förmögenhet. Detta kan bli det stora genombrottet! (eller om jag faller, det stora benbrottet)

 

"Nästa gång är det jag som ÄR själva stången"
”Nästa gång är det jag som ÄR själva stången”

Vill du se mig innan det händer. Hjärtligt välkomna till Premiären av ”Hör du inte att bullarna jäser” på Ekbacken i Åkersberga den 7 juni. Sen kan det vara försent.

Och glöm inte. DRÖMMEN kan slå in. När du minst anar det. Du ser den inte. Och helt plötsligt går du rakt in i slånbärs häcken. OCH nu har det blivit min tur. Lycka och genombrott på samma gång!

Sammanfattning:

Genrep. Skönt och ett måste. Magnetröntgen. Lite egen tid helt enkelt. Nationaldag. Fem gigg, helt ok. Premiär! Underbart. Sen vet bara himlen vad som händer.

Må så gott, njut av livet. Inget är omöjligt! Musik är hälsa och lycka för själen!

Toodeloo! Linda

På min sida kan du se var vi ses härnäst! lindarapp.se Den 2 augusti sjunger jag md Tommy Nilsson i Karlskrona, den 17 augusti med Hep Stars och Svenne Hedlund, den 14 oktober med Lasse Berghagen.

Tack 1,6 & 2,6 miljonerklubben, Jenny och Alexandra för att jag fick gästblogga på denna ljuvliga sida:)

 

Kommentarer