käraste lilla känsla – vad viktig du är!

Tänk att tankarna vi tänker är så viktiga, att känslorna vi känner är ännu viktigare och att vi inte fick veta detta redan från början! Ja, jo det är klart vi känner till att det är bättre att tänka positivt än negativt och att det är bra mycket trevligare att känna en bra känsla i magen istället för en dålig. Men tänk om vi fått en energimanual på hur universum jobbar redan på BB, så vi hade kunnat lära oss hur allt det runt omkring oss faktiskt påverkar oss – hela tiden. Va mycket skit vi skulle ha sluppit! Va mycket låsta lägen och tråkiga upplevelser vi skulle ha sluppit. Vad bra det skulle ha varit, – Eller? För det är ju faktiskt genom utmaningarna vi växer. Som gör att vi anstränger oss lite extra. För att vi känner oss motiverade att nå något annat än det vi är i, och som vi inte vill ha.

Men när har man allt att vinna på att förändra sitt sätt och tänka, så man får mer önskade än oönskade lägen?? När man känner att man är redo att dra till sig det man vill ha istället för att fokusera på det man inte vill ha. För en del kommer det sent i livet. Någon annan förstår hur tankarna och attraktionslagen fungerar redan som liten eller i alla fall ung, även om de kanske inte vet att det är just attraktionskraften ihop med deras tankar och känslor som ger deras ständigt återkommande positiva resultat. En del förstår det aldrig. Utan går igenom ett helt liv med offerkoftan på, känner sig djupt förfördelade, orättvist behandlade, starkt fokuserade på alla orättvisor de hela tiden utsätts för.

Lagen om attraktion, handlar som jag sagt så många gånger tidigare om att lika attraherar lika. Och tror man inte på den, och vill finna bevis på att den fungerar att trycka upp i ansiktet på de som säger sig tro, hittar man självklart inga. Medan den som vill ha synliga bevis på det som de tror är sant och möjligt, – självklart hittar hur många bevis som helst på att den funkar. Devisen säger – då måste tro det innan du ser det, – inte tvärtom som är de flestas sanning.

Vad har DU för evidens i ditt eget liv. Vad finns det för oönskade resultat som envist naglar sig fast? Och var lyckas du varje gång? Kan du se någon skillnad i hur du fokuserar tanke- och känslomässigt gällande dessa saker, då är du sanningen på spåren… Sanningen om att vi blir det vi tänker och vi får det vi fokuserar på.

Vill du lära dig mer om attraktionslagen, kan du läsa min bok – Jag blir vad jag tänker www.soderpalm.se

Du kan parallelt med denna, följa min blogg på finest.se/liliost där jag har över 1,8 mijoner lästa blogginlägg och där jag bloggat i flera år och det finns en uppsjö av tidigare blogginlägg.

Du kan också anlita mig som föreläsare, förändringsledare eller mental PT . Läs mer på www.liliost.se

Inom kort kommer jag dessutom igång med mitt nyhetsbrev som försökt se dagens ljus en längre tid nu, men som det aldrig funnits någon tid att ta tag i på riktigt. NU kommer det dock, och där kommer du hitta erbjudanden och tankeinspiration om vartannat, så missa inte det! Anmäl ditt intresse på lili@liliost.se Du kan när som helst avbryta och det kostar inget.

Vill du ha något annat – behöver du GÖRA någonting annat! Gör du det?? Eller fortsätter du bara i samma hjulspår. De som inte leder dig dit du vill komma….

With Love/Lili

Kommentarer