31 julidagar mot bättre balans med wellness

http://www.youtube.com/watch?v=ssgK4NLUmdU&list=UUGrjEyluBwjtp-sMiNYQDcQ&feature=share

Så här ser Kathap ut! På väg till Malmö och Gaswork Studios som kommer att delta i kampen om dansmotion för starka ben och ett sunt hjärta! Lillemor Krzeminski har varit och är mycket engagerad i 2,6 miljonerklubben. Tack vare henne får vi nu spridning på Kathap i nedre delarna av Sverige. Tack Lillemor!

På min digitala hälsoplattform Lefterow.com bjuder jag på 31 dagar mot bättre balans med dagliga wellnesstips. Här får du dagens!

IMG_6914Dag 4 – stanna upp!

Boka in 5 minuter med dig själv idag.

5 minuter när du drar dig undan allt och alla, hittar en plats där du kan vara för dig själv, i tystnad och stillhet.

Sätt dig eller lägg dig ner. Blunda och fokusera på din andning. Försök att stilla dina tankar och landa i en känsla av att ”bara vara” och ett tillstånd där du inte behöver prestera, fundera eller engagera.

Tid för dig att bara uppleva dig själv i tiden.

Uppmärksamma din känsla efter ca 5 minuter. Är den glad, ledsen, trött, frustrerad, harmonisk, lycklig? Vad känslan än är… lägg den på minnet. Upprepa övningen varje dag och lär känna ditt innersta som också behöver din uppmärksamhet.

I tystnaden kan du höra din inre röst. I tystnaden hör du de bästa svaren – från dig själv. Din inre sanning får utrymme att göra sig hörd.

Jag kallar detta för mikromeditation. Ge dig själv 5 minuter om dagen för att ”ratta in din tankekraft” och bara landa.. i dig själv…

Dag 4 av 31 julidagar mot bättre balans med wellness från Lefterow.com

Prenumerara här om du vill få dagens tips.

Kommentarer