Utmaningen med att glädjas åt något man inte har

Godförmiddag denna soliga för-höstdag!

Förra veckan skrev jag om att skapa något nytt och ta sig ur låst läge. Jag hoppas att du fick i alla fall en liten aha-upplevelse om vad du själv behöver GÖRA för att få något nytt att hända.

I förra veckan fick jag också ett inlägg på min fb ifrån en kvinna som ställde en oerhört viktig fråga, som jag skrivit om här på bloggen förut, men som tål att skrivas om igen. Jag skriver ofta om hur viktigt det är att gädjas åt allt det man har att glädjas åt i sitt liv, stort som smått. För genom att highlighta dessa saker, både njuta av dem – OCH bekräfta dem, så blir man en magnet för att dra till sig mer av det som liknar, eftersom lika – attraherar – lika. Frågan jag fick på fb var –  hur man ska göra för att dra till sig något bra i sitt liv, om man känner att man inte har så mycket att gläjas åt. En väldigt bra fråga, som när man hör den, kan tycka att det känns som en återvändsgränd. När man ÄR i den situationen – ÄR den en återvändsgränd, om man har hela sitt fokus just där. I återvändsgränden. I skiten man inte vill ha. Som man fastnat i och som man inte vill något hellre än att slippa ifrån.

Ja, hur f….n, på ren svenska, – ska man kunna glädjas åt något man inte har. Hur ska man kunna glädjas åt saker som lyser smärtsamt med sin frånvaro? Ja, – det kan man ju självklart inte. Det är därför det är så viktigt att inte ha sitt fokus där, – utan på det man vill bjuda in!

Vi behöver vår fantasi. För den är ett starkt verktyg för att bjuda in mer av det som vi vill ha. Jag säger bjuda in, för det är viktigt. Att det är av LUST som vi bjuder in det vi vill ha i vårt liv, inte av brist på det. För även om du är i stort behov av att få in ngt i ditt liv, kan behovet av att få in det inte springa ut ifrån en känsla av BRIST, eftersom känslan av brist – attraherar mer att känna känslan av brist inför. Utan det behöver vara en känsla av LUST, att du vill berika dig själv och ditt liv med detta för att du VILL och för att du är värd det. Och du behöver ha full tillit till ATT det kommer att komma till dig just för att du bjuder in det. Känslan är det viktiga i detta arbete, för det är din KÄNSLA som ligger bakom vilken typ av magnet du blir!

Allt som vi fokuserar på – drar vi in i vår verklighet. Man kan enkelt säga att först skapas det du fokuserar på i en vibrationell verklighet, och ju mer du fokuserar på det du vill ha, ju tätare blir bilden av det du fokuserar på och till slut manifisteras den och ”händer” dig i ditt verkliga liv. Säg nu att du lever i ett oönskat läge. Du har en verklighet som du verkligen är missnöjd med. Du har brist på en massa saker som du VILL ha, och ett överflöd av situationer, relationer, människor och saker som du INTE vill ha. Här är det ju väldigt lätt att fastna i att sakna det du vill ha och ha fullt fokus på att önska bort det du inte vill ha. Om du ser de två fokuseringarna ur ett energi perspektiv, ser du vad de genererar? Fokus på brist – föder MER brist. Fokus på att  önska bort det du inte vill ha – Ger dig mer av det du vill ha bort, eftersom det inte finns några negationer varken i vårt undermedvetna eller i universum, så det finns ingen värdering – gott eller ont, – önskat eller oönskat. Det finns bara DITT FOKUS! Alltså, genom att fokusera på det du INTE vill ha – sätter du igång magneten att dra till dig mer av det du fokuserar på – det OÖNSKADE!

I ett oönskat läge vet vi redan vad det är vi INTE vill ha, så det är det fullständigt galet att fortsätta fokusera på. Att visualisera det vi vill bjuda in, att fokusera på det vi VILL se i vårt liv, DÄR behöver vårt fokus ligga för att bryta det oönskade och göra plats för det önskade. Så har du inte något att glädjas åt, använd din fantasti att tänka på vad du skulle vilja ha i ditt liv att glädjas åt och tänka på det som om det redan har hänt. Att det redan finns där, för varken vårt undermedvetna eller universum kan känna skillnad på fakta eller fantasi, utan tar emot ALLT vi matar dem med som fakta. Om du använder din fantasi till hjälp för att mata in en bild och en känsla i dig att du REDAN har det du visualisrerar i ditt liv. Och njuter av känslan som du skapar i leken av att redan vara där, så ändrar du din energifrekvens – och då även det du drar till dig.

Om DU höjer din energifrekvens – börjar du dra till dig de saker som ligger på DEN frekvensen och sänder. Eftersom du byter frekvens, drar du plötsligt inte till dig de saker som ligger och sänder på den frekvens du lämnat. Tänk dig själv att du – i ditt ogillade läge, legat på P1 och sänt. Då har du bara hört de program som P1 sänder. Om du istället rattar in P4, då får du ju inte längre in programmen på P1, utan du får in det som sänds på P4´s MHz.

Det ÄR svårt att glädjas, när man är mitt i ett skitläge. Men om man börjar SE sitt läge ur det energi perspektiv, som jag frekvent jobbar med att lära mina klienter, då får man ett starkt verktyg och orehört kraftfulla insikter som faktiskt KAN förändra!

Allt handlar om vad DU är beredd att GÖRA, TÄNKA och KÄNNA annorlunda! Du KAN inte få ett bättre resultat om du hänger fast vid ditt gamla fokus! Så älska dig själv tillräckligt mycket för att ställa dig upp och säga, – jag är värd ALLT GOTT och från och med idag, ska jag medvetet och frekvent jobba för att dra det till mig!

All min kärlek! /Lili

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev. Anmäl dig här

 

AKTUELLT:  

Är du sugen på att se/köpa min konst, så hänger en utställning till i slutet av september på Polishuset i Flemmingsberg. Vill du ha några smakprov gå in på min hemsida www.liliost.se

Den 10/9 medverkar jag på ett frukost seminarium på Essinge konferenscenter tillsammans med Per Holknekt, Odd Molly och Christina Wenngren, grundare av projekt Nima där du får ta del av en stark livshistoria, nycklar till hur du kan öka din egen medvetenhet och vad du kan göra för att hjälpa projekt Nima att befria barnslavar i Ghana. Läs mer/boka HÄR.

Den 22/9 medverkar jag som föreläsare på Stora Tänkardagen på Hilton Slussen tillsammans med ett pärlband av intressanta föreläsare som t ex Micke Darmell, författare till bl a boken Uppkopplad eller avkopplad. Nisse Simonsson, kirurg med passion för hjärnan, författare till bl a boken Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra. Världsmästaren i minne – Jonas von Essen m fl. Läs mer/boka biljetter HÄR

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

 

Kommentarer