Hälsodagen 2014!!

Välkommen till Hälsodagen i Stockholm nu på söndag 31 augusti. Det är den första i raden av alla de Hälsodagar som kommer att äga rum runt om i hela landet! Dagar då vi bjuder på det senaste inom hälsa och wellness, då du kan motionera och prova på en mängd olika träningsformer för att hitta något som passar just dig.

Ta med dig vänner, familj, arbetskamrater, grannar – ja alla är välkomna på söndag kl 11-16 till området mellan Sjöhistoriska och Källhagen på Djurgården då vi drar igång med Hälsotält, Gymtält och pop-up-spa där Babor bjuder på avslappnande behandlingar.

Ni kan ställa frågor till läkare från Karolinska institutet och andra experter om din hälsa. Dansa zumba, prova yoga eller varför inte kathap. köp lotter, vinn en cykel, lyssna på underbara Vocalettes, Kayo och Gladys del Pilar som underhåller.

Att promenera är det bästa vi kan göra för vår hälsa. Omkring kl 13.30 går vi en 5 km lång promenad tillsammans för hjärthälsan. Alla kan gå med i sin egen takt.

Efter Stockholm på söndag blir det Hälsodagar över hela landet. bland annat i Linköping 3 september, Göteborg och Visby 7 september, Borås 14 september, Malmö 21 september, Helsingborg och Ystad 28 september och Örebro 21 oktober.

Välkomna alla. Anmäl er på hem hemsida, klicka här så kommer ni dit.

Hälsodagen

hjg2010-uppvarmning
Hälsodagen brukar alltid locka många intresserade, kom du också!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.