Vill du rädda fem barn från barnslaveri? Då har du en chans nu på onsdag!

En kan inte göra allt – men alla kan göra något! 

Det är en devis att ta fasta på! Vem är du? Hur funkar du? Tänker du, – jag kan inget göra, eller kanske det där är inte min grej. Eller jag gör det när jag får tid, råd, lust eller vad det nu kan vara. Vi gör det med våra drömmar på samma sätt som vi gör det gällande vad vi kan bidra med i världen. Sen ska jag. Jag hinner bara inte just nu… Jag vill hjälpa människor NU, vill leva mitt bästa liv NU, vill jobba för mina mål NU, må bäst NU, så att jag kommer dit jag vill komma och får göra det jag vill göra och bidra med det jag kan bidra med. För om jag konsekvent skjuter allt jag egentligen känner att jag vill på framtiden, på det magiska SEN som alla pratar om, har livet och tiden plötsligt gått ifrån mig och det kanske till och med är försent då för att ens HA ett sen att skuffa allt fram till. SÅ, vad gör du nu på onsdag?

På onsdag den 10/9 kan du rädda fem barn från barnslaveri! Missa inte den chansen!             

Nu på onsdag medverkar jag på ett frukost seminarium på Essinge konferenscenter tillsammans med Per Holknekt, (Odd Molly )och Christina Wenngren, fotomodell med världen som sitt arbetsfält, tillika grundare av projekt Nima där du får ta del av en stark livshistoria, nycklar till hur du kan öka din egen medvetenhet och vad du kan göra för att hjälpa projekt Nima att befria barnslavar i Ghana.Det finns fortfarande platser kvar, så läs mer/boka HÄR.

Debattpanel om hälsa i tiden  Jag medverkade för en vecka sedan i en inspirationspanel för Posten fritid gällande hälsa i tiden, tillsammans med wellness profilen och 1,6 miljoners ambassadören Anette Lefterow, Ayurveda experten och kemi ingenjören Lars Ohlson och Annika Rosén, grundare av Egoqueen. Moderator: Annika Dopping. Ta del av det som sades i panelen här Kanske kan du få inspiration av det du hör?!

With Love/Lili

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Kommentarer