Bejublade golfdagar

Vilka underbara golfdagar det blev i Helsingborg och Vasatorps golfklubb där ju våra vinnare av årets GoRedGolf fick Pro-Am-platser till Helsingborg Open i förstapris.

GoRedGolf är en av många aktiviteter inom 1,6-2,6 miljonerklubben. Vi vill med denna aktivitet verka för  kvinnors motion, koordination och samhörighet i ett steg mot bättre hälsa samtidigt som vi informerar om 1,6-2,6 miljonerklubbens verksamhet.

Helsingborg Open ingår i Ladies European Open Tour, som pågått under fyra hektiska dagar. Många av de bästa kvinnliga golfspelarna från hela världen har deltagit och vi har varit på plats för att dels heja på våra Go-Red-vinnare och för att informera om klubbens verksamhet.

Bland annat höll vi en bejublad lunch med 120 gäster där Lill Lindfors och Helene Alfredsson underhöll.

Nu kör vi vidare med våra Hälsodagar runt om i Sverige och flera intressanta seminarier väntar dessutom i höst. Om kultur och hälsa i Umeå 23 september, om benskörhet och ADHD hos vuxna i Jönköping 29:e och den 30:e står ögat i fokus vid vårt stockholmsseminarium. Läs mer och anmäl er på hemsidan www.1.6miljonerklubben.com

Alexandra

bild
Från vårt tält på Vasatorp. Åsa från Helsingborg, Marie, vår Helsingborgsambassadör Eva Möller och jag med Lill Lindfors

 

Kommentarer