Lyckopodden: Mode utan krav

I veckan avsnitt av Lyckopodden pratar vi om mode. Mode är för många tjejer (inklusive mig själv) ett måste, det kommer med rollen att vara kvinna att också vara intresserad av kläder. Det tog lång tid för mig innan jag stannade upp och funderade om det här intresset verkligen var mitt eget intresse eller om det bara var något jag fått lära mig att intressera mig av. Jag kom fram till att kläder inte är något jag tycker är särskilt kul. Jag vill ha kläder som är bekväma. Det är det viktigaste för mig. Men det finns såklart många, många som älskar mode. Bianca till exempel. Och våra gäster Josefin Johansson, komiker, och Tommie X, stajlist. Jag tycker de har en perfekt inställning till mode. För dem finns inga pekpinnar och inga måsten. Utan kläder handlar bara om att ha roligt, uttrycka sin personlighet och må bra. Jag önskar att fler kvinnor kunde ha den här inställningen till mode. Att vi slapp klä oss för att dölja, se smalare ut eller bli accepterade.

Här hittar ni Josefin! Aktuell med bla Tjejgrejer som jag verkligen rekommenderar er att se i era städer.

Och här hittar ni Tommie X!
11027478_1586722494916795_9033449502041928965_n

Kommentarer