Lyckopodden: Andlighet och ren mat

I det här avsnittet av Lyckopodden träffar jag och Bianca två superhärliga och framför allt harmoniska kvinnor. Filippa Salomonson och Esther Millbratt. För några år sedan kom de båda till vägskäl i livet och valde den andliga vägen. Men vad är andlighet? Är det flummigt? Religiöst? Och vad ger det en själv att vara andlig? Både Filippa och Esther kunde intyga att det i alla fall inte var den lätta vägen – men att det för dem var den rätta. Både jag och Bianca blev faktiskt mycket inspirerade. För det är inte flummigt, tycker jag. Utan mycket handlar om att acceptera sina känslor, lyssna på sitt hjärta, vara snäll mot sitt ”lilla jag” och strunta i det ”dömande domaren”. Vilket är helt omvänt från hur många lever i dag.

Här hittar ni mer av Filippa (som har en butik dessutom så bor ni i Stockholm kan ni köpa nyttiga juicer där)
Och här hittar ni Esthers inspirerade instagram!

 

FLY_FREE_MY_SOUL_by_chryssalis

Kommentarer