Ljudvolymen och musiken…

Nu är jag trött på att  behöva lida av alldeles för höga volymer på musiken , efter 2 dagar i två huvudstäder med hotellövernattningar. I entren, lobbyn, korridorerna och restaurangerna. Oavsett tid på dygnet. Under frukosten, lika hög volym, men då sänkte servisen volymen , när jag bett om det. Underbart, då man annars sätter en ära i att säga att , -nej, här spelar vi alltid så här högt.

Alla slags människor och alla  åldrar bor på hotell, nyttjar deras faciliteter, så när kommer deras management att förstå att musik volymen är en viktig del i det som skapar helheten i miljön i offentliga miljöer. Särskilt där man ska inta olika måltider och umgås.

Jag håller med i vad Lena Adelsohn Liljeroth skriver:

http://detgodasamhallet.com/2015/05/01/befria-samtalet/

Kommentarer