uppföljning

Hej i sommarSverige:-) Kanske ligger du i hängmattan och bara tar det lugnt, flänger omkring och har det trevligt och försöker ta det lugnt precis som jag gör just nu:-) eller kanske jobbar du?! Oavsett, – så hoppas jag att du har det bra – precis där du är!

För ett par veckor sedan skrev jag så här: Idag ska jag skriva det kortaste inlägg som någonsin kommit från mig tror jag. Jag tänker utmana dig med en fråga på VAD har du ditt mesta fokus? Ta den här veckan och reflektera varje kväll var ditt fokus varit. I alla olika situationer.På negativt eller positivt? Har du sett mer problem än möjligheter? Har du letat fel? Vad har du förväntat dig? vad har du fått?? Skriv ned allt du kommer fram till, så hjälper jag dig att jobba vidare med det. 

Tog du dig an den uppgiften så kommer uppförljaren idag. Om inte, kan jag rekommendera dig att anta den idag och köra denna vecka istället, – eller också:-)

Varför jag vill göra dig medveten om ditt mesta tanke- och känslofokus är för att det ligger som grund, – stark grund till vad du har runt dig just nu. Hur saker funkar, vilken typ av människor du drar till dig. vilken typ av situationer du drar till dig och hur du hanterar de situationer som du är i.

Idag vill jag belysa den oerhört viktiga skillnaden mellan att vara i en TILL energi kontra en FRÅN energi. I ett TILLfokus snarare än i ett FRÅNfokus. Varför, – jo för att aktivera rätt magnet. Attraktionslagen fungerar så att lika – attraherar lika. Utan undantag. Vad är det vi ftast gör när vi försöker bli av med ngt, komma ifrån något, kämpar med något. Vi TOKFOKUSSERAR på detta som vi INTE vill ha. Vi försöker hitta vägar IFRÅN detta oönskade. Helt naturligt tycker de flesta säkert om det. Och självklart ÄR det bra att vi fokuserar på att bli av med något som vi inte vill ha och aktivt gör ngt åt den ogillade situationen istället för att bara sitta och klaga och se oss som offer. MEN, och det skriver jag med versaler, för att det de flesta inte vet, är att vi knyter oss ännu hårdare till det vi inte vill ha kvar genom att göra så här, – sett ur ett energiperspektiv. Och detta perspektiv har vi ALLT att vinna på att ta till oss och göra vårt bästa för att förstå, för det skapar 100% skillnad i vårt liv!

Jag är inget undantag på något sätt. Attraktionslagen funkar för mig på samma sätt som för alla andra. Jag är kanske mer medveten om den och lever med den medvetet aktivare än många, men den har samma effekt för mig som för alla andra, – även när det gäller felfokus! Jag har en sak i mitt liv som inte riktigt vill släppa taget, som jag fokuserat och fokuserar mycket på. Som jag hela tiden jobbar på att få någon ordning på. Testar hela tiden nya vägar eftersom jag vet att man inte kan få nya resultat om man gör samma sak. Är oerhört målmedveten och jobbar som sagt aktivt med att lösa knuten. Det tog några dagar av nedkoppling från omvärlden och uppkoppling i mig sjlv för att inse att jag mina positiva, kraftfulla tankar till trots, – likväl har försökt att komma ifrån mitt oönskade läge! Förstår du fortfarande inte vart jag vill komma ska jag göra det ÄNNU klarare. Känslorna i dig som hänger ihop med det du INTE gillar, – är de positiva? Är de fyllda av positiv förväntan, tilltro, tillit?? Nej, – de är fyllda av den frustration som hör till det ogillade läget. SÅ, för att kunna förändra ngt behöver vi alltså fylla oss själva med de positiva käslorna för att tuna in oss på rätt frekvens. Positivt och negativt sänder inte på samma MHz, vilket betyder att du kan inte genom frustration och hårt arbete komma till önskat mål. Utan det krävs positiva känslor och målmedvetet arbete! Och var hittar man det? Jo i det vi vill komma TILL! Det vi vill ha istället för det vi inte vill ha. och eftersom det bara finns ett NU, inget då och inget sen, så har vi ALT att vinna på att leka med känslorna att vi redan ÄR där, vid vårt önskade läge. Låter de positiva känslorna av det poppa i kroppen som popcorn, så mycket som bara är möjligt!

Så min vän, därför är det så viktigt att du ser över ditt fokus, för att se HUR du fokuserat gällande dina akilleshälar tills nu.

Varma kramar i en lite småkulen sommarmåndag<3

Kommentarer