Allt du vill veta om hormoner, magen, cancer och stress!

Den 17 november bjuder vi in till stort och inspirerande seminarium på Maximteatern i Stockholm! Då är det dags att dela ut våra vetenskaps- och journalistpris, och Kvinnor & Hälsas stipendier för alzheimer- och gyncancerforskning. De delas ut av Stockholms hälso- och sjukvårdslandstingsråd,  Anna Starbrink, och regisören Richard Hobert.

Mats Holmberg, läkare och androlog, kommer att prata om det spännande ämnet hormoner, som ju spelar en så stor roll i vårt mående. Stress, som kan orsaka så många hälsoproblem, är ett otroligt intressant ämne. Vi kommer att få höra överläkaren Alexander Wilczek som ställer sig frågan – är stress en kvinnofråga?

Vi kommer även att beröra en relativt obehandlad aspekt av prostatacancer. Överläkare Tom Wiklund från cancersjukhuset Docrates berättar om vikten av kvinnans engagemang när en närstående insjuknar. Och inte minst ska vi tala om ett ämne som länge varit tabubelagt – förstoppning, och kronisk förstoppning.

Kultur är hälsa!  Operasångaren och producenten Charlotta Huldt-Ramberg (Spaghettioperan) och dansaren Usha Balasundaram bjuder på ett smakprov från Bollywoodopera i Botkyrka – en unik föreställning på Subtopia. Trubaduren Kasper Skarrie (Star for life) ger oss också sköna toner!

Vi kan lova er en fullspäckad kväll med både nytta och nöje! Läs mer och anmäl er här:

Varmt välkomna!

 

Kommentarer