Attraktionslagen och att göra upp med gamla präglingar

Vad har attraktionslagen med gamla präglingar att göra kanske någon tänker. Allt – vill jag svara då. Gamla positiva präglingar gagnar oss, eftersom positiva präglingar gör att vi förväntar oss positivt – eftersom vi har positiva referenser. Gör att vi känner oss positivt inställda till det som det gäller av samma anledning. Detta är alltså en vinnar- referens som blir till din aktiva magnet som drar till sig mer positivt. Mer som skapar positiva känslor. Och ger positiva resultat.

 

Negativa präglingar är lika kraftfulla, – fast får ett negativt resultat. Plockar man hela tiden fram negativa referenser hit till sitt nu, blir det här som de ligger och sänder och skapar vår magnet, – även om vår referens kanske kommer från något negativt som hänt långt bak i livet. Som gör att vi pga att vi aktivt använder referensen, fokuserar på det negativa, aktiverar en känsla av rädsla/oro av att det ska hända igen, förväntar sig att det ska bli svårt eller kanske t o m omöjligt med tanke på de gamla referenserna…

Många är inte medvetna om sina präglingar (referenser och valda sanningar), vilket gör att de heller inte kan jobba medvetet med att hightlighta dem som gagnar dem för att boosta användningen av dem, och jobba bort/byta ut dem som inte gör det. Det här är inget som händer av sig själv utan är, precis som jag just nämnde, – ett medvetet val vi behöver göra. Ett medvetet jobb vi behöver ta oss an, för att kunna skapa en positiv skillnad. I min bok JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, (www.soderpalm.se) hjälper jag läsaren i varje kapitel att bli medveten om sig själv och sina präglingar, för att bli medveten om vad de ligger till grund för. Jag ger handfasta övningar som hjälper läsaren att skapa något bättre för sig själv. Ett otroligt spännande arbete att göra och ett spännande arbete var det även att skriva boken som gör denna process möjlig.

Idag vill jag tipsa dig om att bli nyfiken på att ta reda på vilka präglingar du går omkring och bär på som gör dig svag, ger dig oönskade resultat och håller dig en bit, – kanske t o m långt ifrån var du vill vara. Ta veckan på dig att skriva ned dem. Du kommer nog inte få till dig allt med en gång, men när du gör dig själv medveten om alla dina ”sanningar” du har som begränsar dig, så kommer det poppa upp saker när du minst anar det:-) Uppföljande uppgift får du nästa vecka. Nu kan du börja bädda för ett fantastiskt 2016.

Två viktiga frågor lämnar jag dig med idag:

Är du redo att skapa något ännu bättre?

Är du villig att göra jobbet, – (eller väntar du på att någon annan ska göra det åt dig? )

Go 4 it! With Love/Lili

Kommentarer