Sista inlägget 2015

2015 börjar lida mot sitt slut och det är god tid att summera det som varit och ta ut en riktning för det vi vill skapa. Mitt år har varit brokigt – milt sagt. Stora förändringar på det personliga planet, förändring av relationer. Jag har behövt stänga vissa dörrar för att kunna öppna upp andra. Jag har byggt nytt och avslutat gammalt. Ett uppbrottets år, men också ett vitaliserande år, där det bara finns möjligheter.

Jag har lärt mig mycket om mig själv detta år, men även lärt mig om andra. Om andras reaktioner, ovilja och ibland även rädsla för förändringar. Ett upplysande år med kunskaper som jag kommer kunna dra nytta av i resten av mitt liv.

Detta år har även min andliga sida fått större plats. Ett otroligt spännande arbete där jag går från insikt till klarhet. Ibland försiktigt trevande och ibland känns det som jag sitter på ett x2000…

En av de mest spännande effekterna med att jobba med andra människors förändring och utveckling, är att även jag är i ständig process. I ett ständigt växande, reflekterande och begrundande. Något jag verkligen tycker om och värdesätter.

Eftersom jag är nyfiken av naturen passar detta mig som handen i handsken. Att beträda ny mark. Att skaffa ny kunskap. Att växa som människa. Och eftersom jag även älskar att dela med mig, passar det även mig att få jobba med det jag gör. Att föreläsa, coacha, inspirera i ord, ton och bild och måla upp de möjligheter jag ser – även för andra.

Mitt 2016 kommer i ännu större grad innehålla just detta! Jag är så spänd inför att dra igång mitt nya utvecklingskoncept för kvinnor v 2 och 4. Något som både jag och fina Nina Rönnberg från Maxim Event som jag drar igång detta med, – tror på till 100%. Att utvecklas i grupp med sina väninnor! Ett fantastiskt sätt att stärka kvinnor och få kvinnor att stärka varandra såväl som sig själva! Maila mig på lili@liliost.se om du vill ha mer info.

Dalai Lama sa vid ett tillfälle;-

Förändringen världen behöver kommer ske genom västvärldens kvinnor…

Jag och Nina vill göra vårt allra bästa att hjälpa till på den fronten med start i januari 2016. Vi kan inte göra allt – men vi alla kan göra något för att skapa en bättre värld. Vad vill DU förändra och/eller förädla 2016? Vad tar DU med dig och vad vill du lämna kvar från året som gått och vad vill du skapa i ditt liv 2016? Om inte DU tänker igenom detta och själv tar ut en riktning – blir det bara det som blir… – Och livet blir som ett skum på vågorna som kommer från någon annan som reflekterat, sorterat och gjort sina planer. Nöj dig inte med att hamna i någon annans farvatten, av lathet eller rädsla för att axla ansvaret för ditt eget liv – när du kan skapa fantastiskt! Happy new year – finaste medmänniska! Creare diem – SKAPA dagen <3

With love/Lili

Kommentarer