Goalmapping och woman in red

Hej alla härliga kvinnor! Nästa vecka kommer jag och gästar Enköping för att förhoppningsvis sprida lite tankeinspiration:-) Ska bli jättekul att träffa er!

Jag pratar ju mycket om att sätta mål, eftersom det är oerhört viktigt att göra för att öka upp antalet önskade resultat. Men när man har mycket att göra, är det lätt att det faller mellan stolarna för att man är fullt upptagen med att hantera det som är. Något som kan hjälpa till är att ta hjälp av någon som kan styra upp och ge rätt frågor och infallsvinklar. Något som jag bl a gör för mina klienter och i det grupputvecklingskoncept för kvinnor som jag startade upp i januari i år.

En annan fantastisk person som genom Yesgroup Sweden kommer till Stockholm den 9/3 och föreläser om sina koncept Goalmapping och Shine, är Brian Mayne. Fantastisk person med en inte bara gripande utan enormt inspirerande livshistoria som får en att verkligen vilja kicka in i sitt eget liv och leva i sin bästa potential.

Denna gång missar jag dessvärre Brian, för jag håller själv en workshop samma kväll, men jag har lyssnat på honom innan och köpte hans bok och arbetsbok, som jag inspirerad av tanken genast ska plocka fram och börja jobba med:-) Du som inte vill missa detta, dvs du som behöver få härlig inspiration och starka verktyg att öka upp målsättningen i ditt liv och bli ditt allra bästa mest harmoniska jag. Du behöver bara klicka på länken och anmäla dig! https://simplesignup.se/event/72553

För många är det ett starkt motstånd att ta tag i de saker som inte riktigt fungerar som man vill, i syfte att ersätta de ogillade resultaten med nya resultat som man verkligen gillar. För att orka komma ur den bubblan, måste man ta ett beslut! Ett beslut om att faktiskt inte nöja sig längre att inte ha det som man vill ha det om man inte är nöjd. Man måste verkligen börja med det beslutet, för att orka dedicera sig till det arbete som behövs göras för att skapa något annat än det som ÄR.

Fundera över hur starkt motstånd DU känner! Lägger du krokben för dig själv – eller tar du kommando över dina “neggosar” som hellre är kvar i en oönskad situation, än att behöva ta tag i det som inte fungerar och GÖRA något annat som de inte redan gör? En bra fråga så här på denna magiska extra dag som vi får i år.

With Love/Lili

 

 

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.