Höst med kvinnohälsa i fokus

Tiden går fort när man har roligt. Själv märker jag knappt att årstiden har skiftat, att vi har en mörkare och kallare tid framför oss. Vi på 1,6 & 2,6 miljonerklubben fyller den här hösten med att ta nya krafttag för kvinnohälsan. Nyss hemkommen från en härlig författarkryss på Östersjön med seminarier och diskussioner med bland andra Ebba Witt Brattström, Herman Lindqvist och Bodil Jönsson laddar jag just nu för nästa stora insats för kvinnors hälsa:

Den 27 oktober håller vi ett seminarium i Stockholm med fokus på osteoporos- Var befinner sig osteoporosvården idag?   Här sammanfattar vi tidigare politiska hearings och bjuder in till debatt med läkare, professorer, politker och journalister. Välkommen du också!

Nästa stora punkt på agendan är Hälsopriset 2017, vi följer upp förra årets succé och delar återigen ut pris till Sveriges främsta hälsoprofiler. Du vet väl att du kan nominera redan nu? Gör gärna det här.

Jag nämnde hösten i början av inlägget, nog märker jag den lite ändå. Jag försöker fokusera på det som är positivt, trädens vackra färgkaskader, att promenera i stadens parker bland färgglada höstlöv och kastanjer och avsluta med en kopp värmande te tillsammans med någon som står mig nära. Men visst, när vinden blåser alltför kallt drömmer jag mig istället bort till mitt Barbados… Det har blivit tradition för oss på 1,6 & 2,6 miljonerklubben att ordna wellnessresor dit varje vinter (när det är som kallast) – följ med oss dit! 

forfattarkryss

Kommentarer