Hej alla vackra kvinnor

Det har varit radioskugga från mig i några veckor men nu är jag här igen:-) Idag vill jag be DIG om hjälp. Sitter just nu och jobbar på nästa bok som även den kommer att handla om attraktionslagen och vill inspirera läsarna med ett antal fantastiska sannberättelser. Och vad jag önskar från dig är en sitiation där du känner starkt att samarbetet med LOA gett dig det resultat som hänger ihop med det du berättar.

Som handlar om vad du bett om och hur det kommit till dig. Hur saker förändrats när du fokuserat eller fokuserat om. Om hur du känner att du blivit hjälpt eller ledd fram till det du velat uppnå. Historien är din och det är bara du som vet vilken skillnad den skapat. Vill DU få en chans att vara med i min kommande bok, maila mig din historia. Bifoga gärna ditt telefonummer om jag väljer DIN berättelse och behöver ringa dig. De berättelser som jag inte får plats med i boken kommer jag att lyfta i bloggen och reflektera över för att inspirera andra. Jag kommer bara skriva ditt förnamn som avsändare till det du skriver och kommer självklart inte att avslöja min källa.

Jag vill dela några personliga infokuseringssaker med er idag. För det är fokusering som det handlar om. Fokusering följt av manifestering. För ett antal år sedan när barnen var små och jag var gift med deras pappa bodde vi i ett radhus i Älta. Jag var ute och promenerade med min minsta varje dag, tittade på alla fina villor och tänkte att så småning om ska vi bygga hus och då vill jag ha fönster över diskbänken. Det var en tanke som jag tänkte nästan dagligen en tid och jag älskar verkligen det, för det är så trivsamt att stå och titta ut när man diskar och håller på med mat och annat i köket. Nu bar det sig inte bättre än att vårt förhållande inte höll och när skilsmässan var ett faktum och jag skulle leta nytt boende så började jag titta på lägenheter. När jag kom in i den första lägenheten, studsade jag till när jag kom in i köket som självklart hade ett litet fönster över diskbänken. Jag blev förälskad i lägenheten och köpte den. Något år senare fick jag möjligheten att köpa ett nybyggt radhus till mig och barnen och när jag kom in i det köket började jag skratta eftersom över den diskbänken var ett lågt, men långt fönster ut mot trädgården. Efter ett par år till träffade jag en ny man. Vi bestämde oss för att flytta ihop och jag köpte halva hans hus och vi byggde ut och om och fönstret över diskbänken här blev ett stort härligt fönster varifrån jag kunde följa årstidsväxlingarna i naturen och jag älskade verkligen att stå där och titta ut på allt som hände utanför. Något jag dock kände var att allt var så nära inpå. Jag konstaterade ofta att nästa boende vi har vill jag bo högt upp och se långt. Gärna mycket himmel, – för det är frihet för mig. Och träd. Jag älskar träd.

Under en lång tid, – jag vet egentligen inte när den började, har jag konstaterat att jag ÄLSKAR Nackamasterna. Ja, jag vet, – det låter nog inte riktigt klokt, men så var det. ÄR det. Varje gång jag åkte hem till Älta såg jag dem på håll och jag tyckte att de blinkade för mig och min framgång. Det var min känsla. Masterna talade till mig även om jag inte riktigt förstod vad de ville säga. När vi hade byggt ut huset och byggt en stor altan utanför vardagsrummet insåg jag att när jag satt i loungemöbeln i ena hörnet, såg jag en av dem mellan grannhusen. Jag älskade att sitta i det hörnet på sommarkvällarna påpälsad med filtar och duntofflor med ett glas vin eller en kopp te och titta på blinket från masterna. Fortfarande med känslan att de pratade med mig och att jag kände en stark samhörighet. Och jag upprepade för mig själv att på nästa ställe vi bor vill jag se båda masterna ordentligt. Nu höll dessvärre inte heller detta förhållande och när jag återigen tittade på lägenheter så hade jag tittat på några som inte passade mig och barnen, när lägenheten vi bor i nu kom till mig. Redan när jag klev in i hallen såg jag dem, eftersom jag såg rakt igenom lägenheten och in i köket. Jag konstaterade att jag såg dem från alla rum utom vardagsrummet. Men när man gick ut på balkongen från vardagsrummet kunde man se dem även därifrån. Jag visste att jag hade hittat rätt lägenhet. Nio trappor upp med en storslagen vidsträckt utsikt över en massa vackra träd som nu är magiska i sin flammande höstskrud.

Det är aldrig roligt att skiljas och männen jag skilt mig från är inga dåliga män, men de delar inte de grundvärderingar som för mig är avgörande viktiga, och som bara tycks bli viktigare för varje steg jag tar. Innan jag tog steget att bryta hade jag många tankar om i vilken energi jag vill leva resten av mitt liv. En kväll i somras när jag stod och tittade ut på masternas vackra blinkande ljus slog det mig vad det var som de berättat för mig hela tiden. Att det var hit jag skulle, för det var här som jag skulle landa i mig själv och i den jag vill vara. Här skulle jag sätta an den energin jag vill leva i. Med mina barn som är en stor fantastiskt givande del av mig och mitt liv. När tanken kom till mig infann sig ett lugn och en förvissning om att det var sant. Huset är dessutom byggt samma år som jag är född, och här tog ett nytt kapitel av mitt liv fart. Det blev en stark symbolik och det kändes att jag kommit tillbaka till mitt utsprungliga jag efter alla dessa år. Och jag har en djup övertygelse att det är det masterna har velat säga mig hela tiden. Att här skulle jag återknyta med min intention jag kom hit med. Och när tiden var mogen, – tog jag steget och förenades med det som var meningen att det skulle bli. För mig, – är detta klara bevis på att mitt upprepade fokus gett manifesterade resultat. Vad är din historia?

Mitt nästa boende ska också vara högt upp med en vidunderlig utsikt över himmel, träd, stad och vatten. Det ska vara högt i tak, öppen planlösning mellan kök och varagsrum, stora fönster ut mot utsikten och ha en stor terrass med sol hela dagen. Jag lovar att jag meddelar när det kommer till mig:-) Tills dess njuter jag av det som är, eftersom attraktionslagen fungerar lika – attraherar – lika!

Maila din historia till lili@liliost.se

All min kärlek/Lili

Nästa öppna föreläsning är 22/11 kl 18.30-20.30 på Luntmakargatan 52, Sthlm Begränsat antal platser. Säkra din plats genom att anmäla dig idag! http://simplesignup.se/event/84982-en-kvaell-med-attraktionslagen

Kommentarer