Gott nytt 2017!

Nytt år, nya möjligheter!

Vi på 1,6 & 2,6 miljonerklubben startar året med vår galakväll för Hälsopriset 2017 den 30 januari. Det blir en kväll i hälsans tecken där vinnarna representerar personer och företag som utmärkt sig inom hälsoområdet. Vi bjuder dit Sveriges hälsoelit, både som eventuella vinnare och gäster.

Årets jury består av: Pamela Andersson Alselind, Chefredaktör Topphälsa, Sigrid Bárány, Kokboksförfattare, Sveriges mästerkock 2012, Carl-Jan Granqvist, krögare och vinkännare, Maj- Lis Hellenius, Livsstilsprofessor KI, Alexandra Charles, ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben, Anette Lefterow, hälsoinspiratör och initiativtagare till Hälsopriset

Jag vill gärna ha med just dig som gäst på vår galakväll och som medverkande i vår röstning till Hälsopriset 2017!  Ta del av mer information här och varmt välkommen!

Snart drar även vår största kampanj och hjärtefråga igång- Woman in red, för att motverka hjärt-kärlsjukdom hos kvinnor. Vi inkluderar hela Sverige, 22 städer i år, där vi  håller seminarier, samlar in pengar till forskning om kvinnors hjärthälsa och bjuder på underhållning och god mat. Programmet är nu satt och finns här: Woman in Red 2017 Välkommen!

Sist men inte minst, för dig som fortfarande är ledig och kanske har lite mer tid över än vad du brukar – passa på att se vår webbserie ”Alexandras hörna” en minitalkshow om kvinnors hälsa. Åtta avsnitt där jag intervjuar experter, artister och författare om livet. Intressanta samtal om hälsa, lycka, sorg, kärlek och relationer. Du ser alla avsnitt av ”Alexandras hörna” här.   Tipsa och dela gärna till vänner på Facebook och andra sociala medier.

Tack och gott nytt!

Kommentarer