Jag vill tacka er för året som gått!

Kära läsare!

Jag vill tacka er för året som gått, alla nya insikter, ny kunskap, nya intryck och fina minnen från möten med både nya och gamla kontakter, medlemmar och samarbetspartners. Ett nytt år står för dörren! Ett nytt decennium till och med! Det är en tid av förhoppningar och löften och allt blir lite lättare med ljuset som sakta återvänder.

Fototavla Vinterlandskap av Jan-Peter Lahall.

Vi planerar för det nya årets seminarier och andra program, givetvis vår årliga hjärtkampanj ”Women in Red” i mars i 17 städer runt om i landet. I mitten på december lanserade vi receptsamlingen Minnenas Mat med kända personers recept och kända fotografers bilder. Den säljer vi till förmån för forskning på alzheimer och ni beställer den på vår hemsida.

Sjukdomen påverkar även anhöriga och mer kunskap behövs. Förhoppningsvis kommer bromsmedicin finnas inom en nära framtid. Ge bort Minnenas Mat i present så stödjer du oss i denna viktiga fråga. Vi samlar ju in pengar som sedan går till Kvinnor & Hälsa, den 90-konto stiftelse vi driver som delar ut forskningsstipendier. TACK till er alla som ger stöd genom lotterier, köp av pins och armband eller gåvor! Nyligen fick vi en donation av en kvinna vars mor hade gått bort i cancer som är öronmärkt för cancerforskning. Vår livsstil är så oerhört viktig för hela människan mår och vi börjar året med en inspirationshelg på Selma Spa i Sunne. Såväl medlemmar som spontanister är välkomna! Kontakta Selma Spa direkt och boka in dig. Maj Lis Hellenius, livsstilsprofessorn och professorn Tommy Cederholm håller inspirerande och intressanta föredrag för oss och wellness-experten Annette Lefterow inspirerar oss och får oss mjuka med allt som påverkar vår livsstil.

Som värmande balsam för själen på härliga Selma Spa i Sunne.

HÄR hittar ni Selma Spa. 

Mer info om helgen den 1-2:a februari då vi åker dit på vår hemsida. Runt om i landet i de städer där våra ambassadörer finns planeras nya program och aktiviteter. Vilka eldsjälar det finns! Men för dig som inte har tid att engagera dig kan man bara vara medlem och ta emot information och inspiration som 1,6 sprider. Vi vill ju förbättra vår livskvalitet baserad på den goda hälsan. Som opinionsbildare vill vi värna om en jämställd forskning och vård. Ja, jämställdhet bör genomsyra allt i samhället, lönesättning, försäkringar och pensioner inte sant! Vi vill samverka och samarbeta med alla som har liknande målsättning och värdegrund, att förbättra villkoren för kvinnor i alla åldrar.

Kultur är ett livselexir så vi uppmuntrar samarbeten med kulturproducenter av alla de slag. Hör av er till vår info-mail med förslag på möjliga samarbeten och erbjudanden till våra medlemmar. Min synnedsättning medför begränsning, förstås, men med assistans och hjälpmedel kan jag ändå fungera och njuta av livet. Jag vill tacka för att er support, och ett särskilt tack till er ambassadörer för ert engagemang! Vår medicinska expertgrupp och våra volontärer på alla plan är verkligen värda att hyllas!

Allt gott inför 2020 önskar jag er och hoppas ni får ett riktigt fint och innehållsrikt år!

Vänligen Alexandra

 

 

Kommentarer