Reflektioner kring vår nya vardag

Tänk så mycket positivt som växer fram trots alla problem kring Covert 19…
Människor visar omtanke och empati samt tar hand om varandra . Vi upptäcker att nu är det viktigaste att vi lyssnar på senaste rekommendationer från Folkhälsomyndigheten,och vi använder vårt sunda förnuft hur vi bäst tar hand om vår hälsa!
Tänk så fint att kunna ta del av webbaserade seminarier och träffa sakkunniga via nätet! Vi ordnar ju nu Webinarier och planerar även för entertainment, musik,  sång och samtal om livsstil. Våra experter börjar svara på frågor på vår hemsidan, om Corona eller andra aktuella ämnen.
Att vi kan vända denna oroliga tid till tid för eftertanke och även att bli mer kreativa. Det är väl fint.  Vi kommer ihåg att ringa varandra och vara mer varliga om varandra! Vi håller kontakten!
Skriv gärna ditt tips till oss om hur du bäst klarar din karantän eller din vardag!
info @1.6miljonerklubben.com
Webkram Alexandra

Kommentarer