Över 600 000 kr till viktig forskning

Kära medlemmar!

Nu har vi delat ut våra stipendier om 610 000 till sex glada och tacksamma stipendiater. De gick till forskning på endometrios, gyncancer, hjärtkärlsjukdomar hos gravida och hjärt-kärlsjukdom hos kvinnor. Vi hade i år fått två stycken testamenten som gjorde det möjligt för oss att dela ut 610 000 kr, men ni är också delaktiga i att dessa stipendier är möjliga – tack vare er medverkan som medlemmar i 1,6 miljonerklubben.

Vi kunde ju inte hålla Woman in Red-arrangemang runt om i landet på grund av pandemin. Men det blev två Woman in Red, ett digitalt från Linköping och ett digitalt från Stockholm. Fördelen med det digitala är att vi når så många fler än med lokala seminarier. Vi hade totalt 12 000 anmälda till Woman in Red.

Ändå saknar vi alla varandra, att kunna mötas på riktigt, prata och umgås. Låt oss hoppas att med vårens ankomst lättar man på restriktionerna. Och visst ger ljuset oss alla mer hopp och glädje och det gör att vi klarar av denna tunga period som pandemin innebär mycket bättre.

Hoppas att fler vill vara med på våra  kurser och författarträffar. Kultur hemma är en fantastisk kurs! Anmäl dig snarast och skriv, läs, dansa och sjunga dig till ett roligare liv!

Ta hand om er vi hörs snart igen!
hälsningar 🌸
Alexandra Charles von Hofsten
Ordförande

Kommentarer