Juletider

Kära vänner och medlemmar!

Nu är vi mitt i alla förberedelser inför julen och inte minst ett nytt år. Jag är så glad och tacksam över all den kraft jag känner från er medlemmar och medarbetare, att vi tillsammans har kunnat fortsätta med vårt viktiga arbete.

Just nu sammanträder till exempel våra medicinska experter för att hitta våra nästa års stipendiater. I år delade vi ut över 600 000 kronor till viktig forskning inom kvinnohälsa, pengar som vi samlat in och fått som gåvor via vår insamlingsstiftelse “Kvinnor & hälsa”.

Många “Woman in Red” har också kunnat genomföras runt om i landet med stor framgång. Varm tack till alla inblandade!

I Stockholm ordnade vi för femte året i rad vår “Mental Health Evening” tillsammans med Fonden för Psykisk Hälsa. Det blev en stor framgång på Kulturhuset med närmare 350 deltagare. På bilden atristen Lisa Nilsson & gitarrist Mattias Torell som uppträdde under kvällen.

Vår nya verksamhet “Young Millions” har också haft sitt första event, och det blev en inspirerande kväll om både aktier och hälsa. Det här vill vi utveckla vidare nästa år på flera sätt – här finns vår framtid.

Du har väl inte missat vår nya podd? Passa på att lyssna under lediga helger. Du kan lyssna när som helst, gå bara in på vår hemsida och leta efter “Alexandra – nära ditt hjärta” så hittar du länkar till alla avsnitt. Klicka och lyssna!

I Stockholm är vi också i skrivande stund i full gång med förberedelserna inför vår fina julkonsert i Hedvig Eleonora kyrka, 20 december. Det blir ett stämningsfullt sätt att inleda en förhoppningsvis varm och innerlig jul.

Det är ett innehållsrikt år som väntar och eftersom de flesta av oss är vaccinerade, många även med en tredje dos, hoppas vi med försiktighet att kunna ses under 2022.

Fram tills dess önskar jag er alla en riktigt skön jul och ett gott nytt år.

Kommentarer