God fortsättning på det nya året!

Kära vänner och medlemmar.

Hälsningar från en skön semester, där jag och min man Bengt njuter av den karibiska brisen. Här har jag fått tid att samla tankarna, samtidigt som jag vandrar längs med de vackra stränderna. Det är ju ett mycket intressant år vi lagt bakom oss på flera sätt. Den 29 november 2021, hundra år efter att vi kvinnor fick rösträtt, fick Sverige sin första kvinnliga statsminister. En framgång för oss kvinnor, såklart, även om det dröjt alldeles för länge…

Framåt väntar på nytt ett osäkert år när det gäller pandemin. Smittan ökar, men jag hoppas att vi kommer att kunna kontrollera den bättre denna gång, framför allt tack vare vaccinet.

Min förhoppning är fortfarande att vi kommer att kunna ses “på riktigt” i vår. Nu börjar ju alla våra fantastiska “Women in red”-galor att ta form. Vi håller tummarna för ett friskt och positivt 2022.  Jag samlar kraft  i solljuset och med hjälp av ljuvliga dopp i havet!

Kommentarer