Nu är det vår, eller…?

Kära vänner!

Det snöar och blev ett riktigt aprilväder! Våren kom och vände, men snart är den tillbaka hos oss igen. Så underbart det är nu, när vi har möjlighet att träffas igen och dela glädjeämnen och kunskap med varandra.
Visst är det förfärligt och upprörande med det som sker i världen, med allt krig och lidande, men jag tror att det är viktigt att vi så långt som det är möjligt försöker att fortsätta att leva som vanligt, samt värna om varandra och hjälpa till där vi kan.
Vi har ju uppmanat er medlemmar att ge ett bidrag för att hjälpa krigets kvinnor och barn framför allt, men vi kan ju också hjälpa de som har kommit hit till vårt land. Alla behöver ju förnödenheter och mat och många barn längtar efter leksaker så klart.
Det är inte lätt att hålla den inre balansen, men man kan hitta tröst genom att sjunga, dansa, meditera, ja all rörelse, samt kultur förstås. Gemenskap ger glädje och värme!

Just nu pågår ”Woman in Red” och i flera städer och vi håller också seminarier på flera orter. Jag ser också väldigt mycket fram emot ”Hjärtgolfen” som också drar igång snart.
På vår hemsida hitta du all information om vad som pågår just nu. Titta till exempel efter våra trevliga digitala påskägg, där du kan lära sig sjunga med paret Wells Maria och Robert!!
Tack för att ni finns och hjälpa oss växa genom att värva en medlem!
Fortsätt att värna om varandra på alla sätt.

– Alexandra

Kommentarer