Sköna maj välkommen…

Äntligen vår! Det underbara ljuset som berusar våra sinnen och gör oss glada igen efter ett långt mörker… som vi har längtat.

Visst är det en hemsk tid med krig och övergrepp, men vi människor är ändå fantastiska på att samtidigt fokusera på det vackra som också finns runtomkring oss.

Vi kan hjälpa till på många sätt, genom att lämna kläder till flyktingar eller skänka en slant till olika insamlingar till förmån för Ukraina. Som ni säkert sett har vi uppmanat er medlemmar att ge ett bidrag till UNHCR, som är FN:s flyktingorgan. Då vet vi säkert att pengarna kommer till nytta.

Här i Stockhom ska vi hålla en konsert i samarbete med Oscars församling och Gula Änglarna och vår avdelning i Linköping har ordnat ett lotteri till förmån för Ukraina. Alla kan vi göra någonting.

Runt om i landet har vi nu äntligen kunnat genomföra många av våra uppskjuta program – så roligt. Det är härligt att kunna träffas igen. Nu börjar snart Hjärt-golfen, som sedan fortsätter ända in i slutet på september. Hela 18 golfbanor runt om i hela landet deltar!

Jag vill som alltid lyfta alla kontaktkvinnor, volontärer och ambassadörer som arbetar oavbrutet med att sprida kunskap och inspiration om allt som påverkar kvinnors hälsa! Vad vore vi utan era insatser.

Till sist, du har väl inte missat vår podd som heter ”Alexandras – nära ditt hjärta”. Där kan du lyssna på många intressanta samtal och på hemsidan hittar du förutom länken till podden, all slags information om våra kommande program. Där kan du också enkelt anmäla dig till våra olika event.

Önskar er alla en underbar valborg och 1 maj och en fortsatt skön maj!

Alexandra

Kommentarer