Njut av alla sköna dagar!

Du ska inte tro det blir sommar… Men nu är hon äntligen här här!

Jag hoppas ni hann med att vara på några student- eller skolavslutningar –  så underbart och hoppfullt ändå, med alla unga på väg ut i livet.
I hela landet pågår som bäst vår Hjärtgolfturnering, 18 klubbar deltar! Strålande! Det blir pengar direkt till Kvinnor & hälsa, vår viktiga 90 konto-stiftelse.

I Stockholm har vi genomfört en stödkonsert  för Ukraina, tillsammans med Svenska kyrkan Oscars församling och Gula änglarna. Ett fantastiskt artistuppbåd ställde upp och samlade in pengar för att stödja Childhoods verksamhet i Ukraina, och ACT svenska kyrkan. Det känns bra att kunna göra någonting – alla kan inte göra allt, men alla kan göra något!

I Almedalen 4-7 juli arrangerar vi tre seminarier, två med fokus på psykisk hälsa och ett om osteoporos, benskörhet. Vi har också en monter där ni gärna får besöka oss!

Hoppas ni alla får njuta av lite underbar semester, kanske på landet, eller på badstranden, en stilla rodd i ekan… Vilsamma skogspromenader långt från stadens larm… Varför inte med en av våra poddar i lurarna? Att bara vara – det blir skönt! Samtidigt laddar laddar vi för en aktiv sensommar och höst.

Njut av allt naturen bjuder nu i sommar! Kanske ses vi på Gotland?

Er tillgivna Alexandra

Kommentarer