Bilden visar en solnedgång på Gotland

Nyss hemkommen från Almedalen

Nyss hemkommen från Almedalen och en mycket lyckad vecka för 1,6 och föreningen i Visby.

Vi hade tre fullsatta seminarier och tog upp ämnen så som psykiatri, forskning, nya behandlingsmetoder och Osteoporos, angelägna och aktuella ämnen. Våra volontärer gjorde ett strålande arbete, vi fick många nya medlemmar och det var många besök i vår monter!

Så tragiskt bara är då det hemska som ägde rum på onsdagen då Ing-Marie Wieselgren mördades. Hon var ju med och föreläste på vårt seminarium på tisdagen och var en oerhört engagerad, kompetent och levande människa. Vi saknar henne och känner varmt för hennes anhöriga.

Nu väntar ett par veckors semester på landet. Vad jag längtar efter är att gå i skogen, vara på sjön, att bada och bara vara.

Boka in 18 september i Stockholm för vår kommande hälsodag med Sofia Åhman! Det blir en minnesvärd dag! Mer information följer.

Njut av sommaren och ta hand om varandra så hörs vi längre fram!

Eder tillgivna,
Alexandra

Kommentarer