Hösten är här i all sin färgprakt!

Visserligen ser jag inte längre färgerna som förr, men när min man berättar för mig, så kan jag se allt för min inre syn. Säsongen är i full gång med många intressanta och stimulerande program runt om i landet. Vi hade nöjet att delta när salongen i Malmö drog igång på Savoy Hotel. Lill Lindfors och Andreas Weise var gäster hos Lars Hector. Det blev en mycket givande och härlig kväll, full salong och glada gäster – stämningen vara i topp! Våra lokala representanter, ambassadörerna Ann-Kristin och Lillemor, gjorde verkligen sitt bästa för att gästerna skulle trivas. Väl hemma i Stockholm kunde vi bjuda på ett mycket intressant program om hormoner och deras betydelse för vårt välbefinnande.  ”Himmel eller helvete” var rubriken som Helena Kopp Kallner hade satt och Lotta Borg Skoglund berättade om ADHD-diagnoser för flickor och kvinnor.
Nu väntar Mental Health Evening 10 oktober i samarbete med Fonden för Psykisk HälsaOscarsteatern. Ullakarin Nyberg med gäster kommer att sprida både kunskap och förståelse för det som idag är en stor folksjukdom, psykiska ohälsa. Lisa Nilsson är med och underhåller! Det väntar också webbinarer med många intressanta ämnen som Alzheimers sjukdom där Nina Gunke berättar om sina egna erfarenheter.  Dessutom har vi massor av spännande program runt om i hela landet. Håll koll på vår hemsida!
Ta hand om dig och andas djupt och lugnt. Glöm inte att promenera i höstsolen!

Kommentarer