Nu är vi igång!

Just nu njuter vi av sensommaren och de sista sköna sommardagarna. Kvällarna blir mörkare och hösten väntar runt hörnet. Men så roligt det är när säsongen sätter igång med alla härliga program och aktiviteter!

Nu har vi startat vår mentor-kurs som kommer att ge många adepter en möjlighet till stöd och hjälp och intressanta diskussioner om livet om arbetet – viktiga frågor för ett hållbart liv! Sista augusti hade vi också höstens första webinar med Barbro ”Babben” Larsson om hennes nya bok. Och nu följer hela landet med program! Det är så fantastiskt när man ser i september månad, hur så många orter och städer har givande, stimulerande och intressanta program! Titta in på vår hemsida så hittar du det som ligger närmast din stad och närmast dig. Vi vill ju göra skillnad och vi vill förbättra livskvaliteten för alla kvinnor. Vi vill förmedla glädje och inspiration och kunskap. Passa på och njut av härliga hösten och glöm inte att idag är första dagen på ditt nya liv.

Kommentarer