Bilden visar Alexandra och Bengt

Tänk vilket underbart land vi bor i!

I helgen var jag och min man Bengt uppe i Östersund, vi besökte en släkting i lilla Mörsil. Därifrån gjorde vi en utflykt till Åre, bland annat till Copper Hill,  detta storslaget belägna hotell och spa. Det är verkligen en mycket vacker byggnad med magnifik Inredning. När vi senare vandrade runt i byn, blev jag lite nostalgisk och tänkte på alla skidresor och roliga besök i Åre!
Men anledningen till besöket var ju i grunden Hjärtgolfen, den 14 augusti på Frösön. Där har jag en gång deltagit i midnattsgolfen. Så otroligt att spela på natten i dagsljus!
Våra ambassadörer i Östersund, Marie Louise och Kristina är fantastiska! De är riktiga entusiaster, ordnar olika proffsiga program i Östersund, inte bara golf.
I mars blir det Woman in Red som vanligt, hör av er om ni vill och har förslag på ämnen eller aktiviteter, till administration@1.6 miljonerklubben.com
Över till den frejdiga Babben som vi får möta den 31 aug i vår författarträff, som ju alla över hela landet kan ta del av.. Ni kan boka en plats på webbinaret redan nu.  Läs eller lyssna till hennes bok ”Barbro före Babben”- du lär verkligen känna människan bakom artisten!
Vi satsar i höst på många nya program över hela landet – läs mer på vårt  kalendarium på hemsidan.
Ta hand om er och  njut av sensommaren!
Er tillgivna Alexandra

Kommentarer