Vilken underbar vecka!

Äntligen lördag och vilken vecka det har varit!

Det började med möte med alla våra samarbetspartners, och sen styrelsemöte i 1.6 . Och så seminariet i Norrtälje på Granparken, som verkligen är ett favoritställe, både att för att äta och borta någon natt. Perfekt avstånd till avkoppling från storstaden.

Stadsbrudarna vid en föreställning på Teater Confidencen, jag i rött.
Stadsbrudarna vid en föreställning på Teater Confidencen, jag i rött.

Jag är sedan många år medlem i Stadsbrudarna, vars huvudsyfte är att stötta unga utsatta kvinnor i stockholmsområdet. I veckan hade vi möte där vi diskuterade och planerade för våra kommande program i vår. Vad det blir kommer ni att få läsa mer om framöver.

Men den största händelsen under veckan var förstås lanseringen av 2.6 miljonerklubben i de fantastiska lokalerna på Ingenjörsvetenskapsakademin ovanpå Restaurang Grodan på Grev Turegatan i centrala Stockholm. Vilken underbar stämning och dynamik i den nya Kärntruppen! Jag är verkligen fylld av beundran för dessa kvinnors mod att så öppet berätta om varför de vill engagera sig. Blir så inspirerad av alla ambassadörer som finns med oss.

1.6 -orna var starkt representerade denna dag också . Många från vår Kärntrupp, mödrar och medlemmar kom och deltog i det intressanta föredragen om bl a stress och att fler kvinnor (självklart!) behövs i näringslivet och den offentliga sektorn.

Ja , fler kvinnor på chefsnivå inom EU –tycker vi!!. Vilket naturligt leder in på att det nu drar ihop sig till vårt seminarium den 18 mars på EU-parlamentet i Bryssel. Det ska verkligen bli spännande och lärorikt, tror och hoppas jag!

Nästa vecka har vi en Filmvisning i Stockholm och i Malmö av den vackra franska filmen ”Det regnar alltid i Provence”. Tänk den som vore där nu, men man kan väl alltid drömma…

Jag och Carl-Jan Granqvist efter ett av hans framträdande i Let´s Dance
Jag och Carl-Jan Granqvist efter ett av hans framträdande i Let´s Dance

I kväll, på Alla Hjärtans Dag är det Wienerbal i Vinterträdgården på Grand Hotel som jag är inviterad till. Får väl se om jag lärde mig något när jag var och hejade på min vän Carl-Jan när han dansade i Lets Dans härom veckan.

Happy Valentine alla läsare!

Kommentarer