Är det okvinnligt att ta för sig?

Gästbloggaren Paula Ternström:

 

Jag tycker det var taskigt av Linda Skugge att gå på Ebba von Sydow att hon inte har rätt att vara stressad bara för att hon inte har barn! Varför mobbar kvinnor med barn kvinnor som inte har barn? Sluta med det! Har man barn tvingas man pausa. Utan barn är risken stor att man kör på hur hårt som helst.

Idag har jag jobbat med fjorton underbara fjortonåringar från Vasa Real. Vi gör en pjäs som heter Amazing Amazones. Vilka tjejer! Jag lovar, väldigt mycket krut i dagens ungdom! Så coolt! Synd bara att ungdomar är så segregerade. Vi behöver blandas mer.

 Tur att jag sprungit i veckan och hållit uppe kondisen för nu blir det cancan i ”Mordet på Moulin Rouge” och det är väldigt konditionskrävande. Läste att Nicole Kidman håller sig i  form med cancan och då kan jag säga att det gör jag också! Föreställningen handlar om kvinnliga artister i Paris på 1890- talet och de har det tufft! Men jag lovar det är lika tufft these days.  När Margeruite i ”Mordet på Moulin Rouge” säger att hon vill tänka på sig själv tycker teaterdirektören Madame Arthur att hon är okvinnlig. Då skrattar publiken jättemycket. Det anses okvinnligt att vara en hård förhandlare och att ta för sig. Klart vi har lägre löner.

 

Erica Lernhav, Paula Ternström och Maya de Vesque
Erica Lernhav, Paula Ternström och Maya de Vesque


 

 

Kommentarer