Fullsatt i Nyköping, kan Michelle Obama bli vår gäst?

Det var fullbokat på 1.6 seminariet i Nyköping igår! Först åt vi gott på Scandics restaurang, sedan ägde programmet rum ”vägg-i-vägg”, på Grand. På programmet stod sömnproblem och vad man kan göra åt detta. Att inte kunna sova är så vanligt idag och det påverkar både psyke och vår fysiska hälsa. Mest är det stress av olika slag som orsakar problemen. Sedan var det dags för Länsförsäkringars båda experter att tala om ekonomi. Ska vi spara för livet, eller leva för att spara. Jag kan säga att vi alla blev mycket klokare efter deras råd. Extra glad blev jag när vår expert pratade om lungsjukdomen KOL. För jag såg att några kvinnor i publiken genast bestämde sig för att sluta röka. Att sluta röka är det bästa beslut man kan ta. Det är ett måste. Rökning är skadligt på alla plan, även för omgivningen i form av passiv rökning.

Kvällen avslutades med en modevisning av Sundbergs. Vad kan passa bättre på våren än lite inspiration inför kommande varma dagar. Vi, modellerna; Länsförsäkringars vd Anna Greta Lundh, vår seminarieansvariga Margareta Holmgren och jag, vimlade runt i läckra plagg.

Läste att Michelle Obama har planterat en trädgård med köksväxter och kryddor i ett försök att få ungdomar och barn att tänka rätt när det gäller mat. Så viktigt. Vilket underbart projekt. Tänk att få bjuda in henne till ett seminarium!

Kommentarer