Livsglädje är kvinnans bästa skönhetsmedel!

 

Den här helgen har jag inte suttit många sekunder på min rumpa. Väldigt lite datortid om man säger så. Vår pianist i Moulin Rouge är sjuk och dessutom blev en annan av artisterna sjuk i ensemblen. Ställa in finns ju inte på kartan när man är småföretagare i Kultur. ”Har ni ingen standin” frågade en bekant. Hallå, tror ni vi är Oscars eller? Inte ens Dramaten har någon standin men de kan ställa in för de har bidrag. Vi har inga bidrag så det blir ju konkurs direkt om vi ställer in. The show must go on. Vi fick ändra och stryka och det blev jättebra! Vi sålde mer champagne än någonsin. I´m so happy! Det finns två dödssynder i teatervärlden; och det  första är att komma för sent och det andra är att bli sjuk. Man får inte svika sin publik.

Tänk om publiken fattade hur viktig den är. Varje kväll frågar vi oss, hur är dem ikväll?  Och den här helgen var publiken så go! Man känner sig kramad. Det är härligt!

Nu är min bloggvecka slut. Det har varit roligt att skriva. Hoppas vi ses snart med 2.6 miljonerklubben och alla spännande evenemang som kommer och hoppas ni kommer och tittar på ” Mordet på Moulin Rouge”! Och kom ihåg; livsglädje är kvinnans bästa skönhetsmedel!

 

Varma Kramar från Paula Ternström

Kommentarer