Härlig söndag i Västerås

Västerås en söndag i mars – jättetrevligt!
Med tåg tar det ju bara en timma från Stockholm och det kändes riktigt roligt att redan klockan 9 göra en utflykt för att möta ett hundratal kvinnor.
Jag var inbjuden till en Mode- och hälsoweekend. Västerås Pärlor, hette den, och arrangörerna var tre mycket skickliga och sympatiska kvinnor i modebranschen. Jean Pierre Barda och Katarina Hulting förgyllde deras dag i går, varvat med en jätteläcker modevisning. Kvällen avslutades med middag och disko. Blomsterdekorationerna i hela hotellet, festvåningen och restaurangen, var bland det mest konstnärliga jag sett!
Jag var hedersgäst och kåserade om Livet. Vad som är viktigast, vår hälsa och om 1.6 och 2.6. Vi avslutade med vår sång, med text av Lill Lindfors. Allsång är ju uppskattat, man blir så glad av att sjunga.
Vi fick en god lunch på Elite Stadshotell och jag hann prata med våra kontaktkvinnor i Västerås som gör ett jättefint arbete med att representera oss vid till exempel Go Red. De organiserar allt lokalt och finns på plats vid våra seminarier.
Tyvärr ha vårförkylningen har slagit till, men jag försöker kurera mig. Söndagen avslutade jag med en liten middag här hemma tillsammans med min syster, hennes barn och barnbarn. Pricken blir alltid så glad när vi har besök.
Mindre roligt kändes det att se filmen Sicko. Michael Moores film om att bli sjuk i USA. Han jämför med Frankrike, Kanada, England och Kuba. Och överallt får man hjälp kostnadsfritt om man behöver det, men inte i USA…
Mycket tänkvärt, men skrämmande. Det finns så mycket att säga om filmen, den har flera bottnar. Se den!

Kommentarer