Nu är jag tillbaks

Tack Paula för en intressant bloggvecka!

 

Idag var det åter min tur att skriva här på bloggen. Jag har dock haft problem med inloggningen idag. Jag har skaffat mig en iPhone och försökt att blogga via den. Men det har verkligen inte funkat, det har dessutom gjort att jag har fått en massa error-meddlande när jag har försökt att logga in via datorn. Surt. Men i övrigt kan jag meddla att iPhone är det underbar uppfinning. Jag brukar inte gilla teknikprylar men till denna iPhone hyser jag typ äkta kärlek. Låter patetiskt men så är det. Snart ska jag nog kunna blogga via den också, och bli bättre på att lägga upp bilder!

 

 

Har varit och tränat STEP på mitt gym och sitter nu och putsar på frågorna som jag ska ställa imorgon när jag ska vara moderator för den heta Stressdebatten på 2,6-seminariet i Stockholm. Ann Söderlund är en intressant och rolig tjej och Ebba von Sydow har ni träffat tidigare hon kan verkligen uttrycka sig. Till detta har vi två stressexperter Giorgio Grossi och Britt Bragée. Dessa fyra kompetenta personer ska ge sin syn på stress. Jag kan ju nämna att alla har inte samma syn på stress, därför har vi valt att kalla det debatt. Det ska bli roligt imorgon. Har ni några frågor som ni tycker att jag ska ställa till panelen får ni gärna höra av er.

 

Det var lite om stjärnorna som kommer att vara på scenen imorgon. Men om ni vill veta vem det är som är stjärna bakom scenen så är det Jessica Karlsson på 2,6-kanslitet. My God vad hon kan rodda. Lägger upp en bild på henne här som jag tog när vi var på ett möte i onsdags och fick gröna nyttodrinkar.

Jessica Karlsson på 2,6
Jessica Karlsson på 2,6

Kommentarer