Måndag 08.20

Hej alla härliga medlemmar i 1,6 och 2,6 miljonerklubben. Från och med idag är jag, Alexandra Zazzi, är inte längre blogg-oskuld!
Nu börjar det, jag har nu officiellt startat mitt första bloggsamtal. Erkänner att jag hårdnackat har duckat för bloggandets konst genom åren men nu är det slutligen dags. Dock måste jag påpeka att jag fortfarande inte facebookar eller twittrar. Någon måtta får det vara. Tänkte hur som helst denna vecka dela med mig av tankar recept och matnyttig kunskap i köket och livet, men som alla vet är det måndag idag och då börjar man med att hoppa på livshjulet och njuta av en fartfylld åktur. Jag gillar när livet rör på sig.

Denna måndag är lika stressig som alla måndagar. Barnen ska iväg till skolan, hunden Grappa ska på morgon promenad och frukostbordet har röjts av min man Peter som skall bygga mattält till Göteborgsvarvet. Tanken på halvmaran påminner mig om att jag skall cykla halvvättern i juni. Hua!! Vad man hittar på för dumheter när man fyllt 40. Nåväl, försöker känna om jag har träningsvärk efter spinningen i lördags, en special träning för oss galningar som skulle motionera i överkant! 20 stycken var vi som körde spinning i 3 timmar. Det gick mycket bra och jag får nu inte lika fullt panik/ångest över 15 mil på cykel i juni. Köpte förresten nya spinningskor..på dem står det ”always lead..never follow” Skönt att spinningcyklar står fast på sin plats, man behöver ju inte tävla hela tiden i livet.
Fast svettigt var det… det kan ni se på denna omilda bild av undertecknad.

Jag svettas på spinningcykeln
Jag svettas på spinningcykeln

Kommentarer