Den mogna kvinnan står fortfarande i fokus

Kära medlem som skickade mig ett mejl!
Tack, för dina intressanta synpunkter. Vi har ju, som du vet, under 10 år ägnat oss åt alla frågor rörande den mogna och äldre  kvinnans hälsa, både fysisk, psykisk och även kultur och miljö frågor. Många av oss har antingen egna döttrar eller yngre arbetskollegor, och många, många av oss har känt betydelsen av att vi, med  livserfarenhet och klokskap, stöttar och hjälper de yngre kvinnorna. Deras stora problem är ju stress, att inte alltid hinna med eller orka kombinera allt, som det moderna samhället kräver av dem. Vi fortsätter att sätta den mogna och äldre kvinnan i fokus i 1.6 och har lagt till en avdelning , inom vår verksamhet , 2.6 miljonerklubben för de yngre medlemmarna. Att vissa av våra frivilligt arbetande kvinnor , både bland de äldre och de yngre ställer upp helt ideellt är ingen hemlighet, utan något mycket fint och värdefullt, tycker vi alla. Eller hur?
Om detta ska vi diskutera och informera bl.a. under Almedalen nu den 1 juli och den 3 juli! Sprid gärna budskapet om dessa två program, som förstås är öppna för alla som vill delta. Den 1 juli på Sigyn i hamnen, kl 13 -16, och den 3 juli på Hotel Almedalen, kl 13-15. Se mer på www.1.6miljonerklubben.com. Och www.2.6miljonerklubben.com. Hoppas Du och dina närmaste får en härligt skön sommar!

Kommentarer