INSPIRATION

Emma Pihl

Ni har väl inte glömt bort Emma Pihl 2,6 egen inspiratör och livscoach? Här är hennes egna presentaion om sig själv. Följ gärna länkarna för att få en kik på tidigare frågor & svar men också för att kunna ta en titt på hennes böcker.

Emma Pihl är professionell coach, mental tränare, inspirationsföreläsare och författare till flera böcker inom personlig utveckling. (Vinnare i din egen tävling & Se mig! Om självkänsla och jakten på bekräftelse’. Emma arbetar med förändringsprocesser på företag samt med individer och grupper som vill utvecklas bortom dagens gränser. Hon har erfarenhet av arbete inom företagshälso‐ och ätstörningsvården samt hivprevention i södra Afrika. Emma är efterfrågad föreläsare och kursledare på teman som personlig utveckling, coachande förhållningssätt, motivation, entreprenörsskap och konsten att leda dig själv. Visionen med hennes arbete är att göra människor till förebilder för sig själva, sina nätverk och nästa generation. Att ge människor inspiration, övning och möjligheter att styras av fördelaktiga tankar, skapa en vinnande självbild och leda sig själva mot sina egna mål är hennes vardag som även du kan inspireras av på 2.6 miljonerklubben.

Skicka era frågor till mig josefina@1.6miljonerklubben.com

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.