Lyckad kryssning som vi gör igen

Hej, jag är nyss hemkommen från vår kryssning till Åbo med Silja Line som blev mycket lyckad! 200 kvinnor i alla åldrar spenderade ett givande dygn med spännande gäster som; Konstnären och författaren Helena Henschen, som skrivit bland annat ”Hon älskade” om den unga borgardottern Signe som revolterar mot sin far under sin uppväxt i Stockholm under sekelskiftet. Relationsexperten Eva Rusz,  leg psykolog och kognitiv terapeut, aktuell med boken ”Relationskoden”. Medicinjournalisten Ingvor Farinotte som talade om hur vi väljer att leva våra liv, sexrådgivaren Katerina Janouch samt 1,6 kärntruppsmedlem, skådespelerskan Christina Schollin som nu växlat in på allt som har med livskvalitet att göra, från skönhetsprodukter till livsfilosofi.

Själv kåserade jag lite kring vad klubben gör och hjälpte också till att ge massage… Vi fick också prova på Tai Chi och den som ville kunde köpa snygga underkläder och sexleksaker från Katerina Janouchs butik.

Detta ska vi snart göra om igen hoppas jag.

Glada christina Schollin, foto Eva Portnoff-Klatzkow
Glada christina Schollin, foto Eva Portnoff-Klatzkow
Alexandra kåserar och berättar om 1,6 foto Eva Portnoff-Klatzkow
Alexandra kåserar och berättar om 1,6 foto Eva Portnoff-Klatzkow
Helena Henschen, foto Sandra Qvist
Helena Henschen, foto Sandra Qvist

Kommentarer