Åter från en väldigt lyckad Bokmässa!

Åter från fyra intensiva dagar – och kvällar – på Bokmässan i Göteborg. Vi är så nöjda och fick fantastisk respons på våra seminarier. Intresset för vår nya bok ”Sinnenas Mat” var glädjande stort!

Först hade vi en frukost på Hotel Eggers om stress med docent Christine Mellner, stressforskare och medlem i 2,6 miljoner klubbens kärntrupp. Sedan samma ämne med Christine på mässan. Då kom det 200 gäster!

För att lansera ”Sinnenas Mat” hade vi ett mycket lyckat, och tv-bandat, stort seminarium med runt 400 besökare. Lill Lindfors, Viveka Lärn, professor Charlotte Erlanson-Albertsson, Ingemo Bonnier, Christina Schollin och jag pratade matminnen och vår lust och vårt förhållande till mat med bokens redaktör Annica Triberg.

Senare på Kocktorget lagade vi mat. Gladys del Pilar blev tyvärr tvungen att stanna hemma med sjukt barn, så jag hoppade in; sjöng och gjorde sås… Ingemo och Alexandra Zazzi, som intervjuade, lagade sashimi på lax och tonfisk. Jättegott!

På Hälsotorget talade tv:s Dr Åsa, också hon i 2,6 kärntrupp, under rubriken ”Måste man vara så lycklig jämt?” och vi andra satt i Bonniers monter och signerade boken. Det var många som handlade – och fick sin signering!

Kan man säga annat än att det var en riktigt lyckat bokmässa för oss!

Ingemo och Alexandra lagar mat på Bokmässan
Ingemo och Alexandra på Bokmässan

Kommentarer