Jag måste helt enkelt ta tillfället i akt och göra reklam för vår julkonsert!!!

Min vän och kollega, Gertrud Stenung från förra årets julkonsert
Min vän och kollega, Gertrud Stenung från förra årets julkonsert

Igår var jag tillsammans med våra medarbetare och rekade återigen in Stockholms konserthus.

Vi brukar ha vår årliga julkonsert där, så även i år. Det är faktiskt alltid lika ljuvligt att kliva in i detta nyklassicistiska hus som Ivar Tengbom en gång ritade, inspirerad av det blåa medelhavet. Oj vad tjusigt detta hus är. Jag älskar att gå omkring där inne och bara titta på alla utsmyckningar och på den detaljrikedom som huset rymmer.

Det är mysigt att gå dit. Framför den populära konserthustrappan som för det mesta är fylld med folk står Carl Milles Orfeus grupp och vaktar huset på något sätt. Titta här på de vackra skulpturerna Framför Skulpturen skriker alla försäljare -Extra, Extra, Extra. Det är alltid just Extra priser där 🙂  Det är en härlig blandning av det mesta på Hötorget.

Jag kan ju inte låta bli att göra reklam för vår julkonsert i min blogg. Den 20 december kl 15.00 smäller vi av vår julkonsert för tredje året i rad. Jag vet att det är en herrans massa konserter just i juletid, men vill ni uppleva något lite annorlunda och ändå med en viss tradition tycker jag att ni ska bege er till hötorget den fjärde advent och kliva in i det blåa huset i så där en och en halv timme.  Massor av ljuvlig musik kommer vi att bjuda på. OCH en och annan överraskning. Gå in och lyssna och läs mer

Varmt Välkomna

/Lise

Kommentarer