Signering i advent

Det blev en aktiv första advent med två signeringar av vår Kalenderflickorna 2010 och boken Sinnenas mat. Vi var ute i Täby Centrum, Christina Schollin och jag, med assistans av Eva P.K. Och vi signerade säkert runt 50 kalendrar i Akademibokhandeln – vilken trevlig personal! Vi signerade även många böcker. Det är ju helt rätt som julklappar.

Och sen till ett annat center, Stinsen i Sollentuna. Dit kom Gunilla Pontén också. Där var det lite lugnare, tyvärr, inte så mycket folk i rörelse. Men det var också givande och roligt med alla positiva människor som ville ha dedikationer till sina vänner och släktingar.

Angående mammografiartiklen i Svenska Dagbladet i dag, så måste jag få säga att jag inte förstår att man ska vara negativ till en undersökning som har räddat många liv?.. Genom tidig upptäckt av bröstcancer så kan ju kvinnan få möjlighet till medicinering, behandling, kirurgi och rehabilitering för att sedan leva ett så gott som fullgott liv! Visst vet jag att det förekommer fall där kvinnan får ett i onödan negativt besked och även kanske det har hänt att man givit behandling i onödan. Men ändå. Hellre det än att man missar att upptäcka en tumör i tid.

Fortsättning följer…

Kommentarer