hovleverantörer

Jag har besökt en av mina hovleverantörer. Ikea. Jag älskar Ikea.  Jag kommer alltid hem med saker jag inte behöver. En period kom jag alltid hem med möbeltassar. Mängder av möbeltassar. Om ni undrar var världens alla möbeltassar är, så vet ni nu.

Men om man ska köpa byråer, ska man inte vara ensam. Eller kvinna. Jag hatar att säga det, men för det mesta är kvinnor lite svagare, alltså rent fysiskt inget annat(!), än män. Jag var där igår, när det var -20 grader utomhus, jag hade alltså så mycket kläder på mig att jag inte kunde vare sig andas eller röra mig särskilt bra, byråerna låg längst ner närmast golvet och jag hade en vagn j-l som bara snurrade runt, runt. Jag var kissnödig, stressad och trött, så förlåt mig alla ni som hörde mig skrika svordomar på Ikea Barbarby , gång 48 fack 11, igår klockan 10.03. Och tack Christer för att din fru tvingade dig att hjälpa till med att få upp de äckliga byråerna på min vidriga kundvagn! Och tack till kiropraktiker Christina för din akutttid, trots att det var röd dag…

Bara en liten fråga till de ansvariga på Ikea, skulle det kosta för mycket att ha ett lite plasthandtag eller rep runt de stora, otympliga paketen så att man åtminstone har en sportslig att DRA ut de från hyllorna?  Snälla ni? Jag betalar gärna en krona extra för att kunna få grepp om mina inköp, i dubbel bemärkelse.

Och jag packar vidare..

Kommentarer