Tänk så mycket som hänt på 100 år!

AV ALEXANDRA

Kvinnodagen firar 100 år och jag läste att i USA går välutbildade kvinnor om män i löner och villkor! Fortfarande är det männen som rekryteras till styrelser, men de unga kvinnorna bekymrar sig inte så värst, de ser förändringar och tror på en annan fördelning i framtiden. Tänk så mycket som hänt, men ändå är vi inte riktigt jämlika. Som lika lön för lika arbete, dit har vi en bit kvar. 1.6 uppmärksammar den 8 mars sedan 2005, och gör det över hela landet i 12 städer genom Kvinnohjärts-kampanjen, Go red! Rädda Kvinnohjärtat! Det är all time high, aldrig har vi haft så många som är med. Livsstil, är temat om och kring kvinnohjärtat. Och sen mode i rött och musik! Köp nålen, den lilla röda klänningen, den finns hos Gina Tricot och Hemköp. Best Western Hotels, Ellos, KappAhl, Pagelle, Stockholm Heart Center och Twilfit säljer både nålen och berlockarmband. Pengen går till forskning på kvinnors hjärtsjukdomar.

Kommentarer