Succé från norr till söder för Go Red!

AV ALEXANDRA

Vilken fantastisk dag det blev på Go Red den 8 mars! Cecilia Malmström, Sveriges nya EU-kommissionär, gav oss lite internationella perspektiv och hon berörde också trafficking, som ju även det är en kvinnohälsofråga. Våra medicinska experter förde fram nya fakta i ämnet Livsstil. Operatrion Divine och Vocalettes förgyllde vår eftermiddag med skön operasång och Andrew Sisters stil. Lill Lindfors läste underbara dikter och betraktelser med distans till livet som mogen kvinna. Och kronan på verket var förstås modevisningen i rött. Hela landet var med i denna aktion, i alla fall 12 städer. Och rapporter har kommit in från Skellefteå till Göteborg, Malmö och Örebro. Överallt blev det framgång och succé! Roligt och glädjande. Tack vare våra duktiga kontaktkvinnor föll allt på plats. ilken fantastisk dag det blev på Go Red den 8 mars! Cecilia Malmström, Sveriges nya EU-kommissionär, gav oss lite internationella perspektiv och hon berörde också trafficking, som ju även det är en kvinnohälsofråga. Våra medicinska experter förde fram nya fakta i ämnet Livsstil. Operatrion Divine och Vocalettes förgyllde vår eftermiddag med skön operasång och Andrew Sisters stil. Lill Lindfors läste underbara dikter och betraktelser med distans till livet som mogen kvinna. Och kronan på verket var förstås modevisningen i rött. Hela landet var med i denna aktion, i alla fall 12 städer. Och rapporter har kommit in från Skellefteå till Göteborg, Malmö och Örebro. Överallt blev det framgång och succé! Roligt och glädjande. Tack vare våra duktiga kontaktkvinnor föll allt på plats.

Kommentarer