Är lite spänd på bilderna på mig för nya tidningen S

AV ALEXANDRA

Vilken vecka jag har, så mycket spännande och kul som händer! Möten och planering av kommande aktiviteter, som Almedalen i juli med de olika program vi planerar där.

Var hos var hos Berghs, skolan för reklam och kommunikation i Stockholm, i torsdags och fick träffa oerhört trevliga och intressanta personer, bland annat rektorn Sofia Strömberg, som ska hjälpa oss med den nya kalendern och en ny bok. Det kan bli nya grepp, ser fram emot deras förslag. Efter Berghs lagade jag köttbullar hos min systerdotter, som var sjuk, och hennes lilla söta 2,5 åring. Jag plåtades också för nya skvaller/kändistidningen S där jag blivit intervjuad. Det kan bli ett annorlunda reportage, är lite spänd på bilderna.

Det händer så mycket att jag ju knappt hinner sitta vid datorn. Vi hade ett inspirerande möte med 2.6 kärntrupp. Det blev givande samtal och diskussioner om allt från kejsarsnitt, risker och fördelar, till fertilitetsproblematiken. Vi diskuterade näringslära, stresshantering, vilka sponsorer vi skulle kunna söka upp och fick lyssna till engagerande berättelser av en kärntruppsmedlem som ska medverka i Dracula the musical som har världspremiär på Globen i oktober (alla detaljer om musikalen kommer att avslöjas för media på måndag!), då ska vi, med Dr Åsa i spetsen, passa på att uppmana våra medlemmar att bli blodgivare! Vi kommer att få se resultatet av dessa samtal i höst, i programform.

Matdesperat gör succé igen! Denna gång i Malmö fick jag just rapporter om! Fulla hus och långa applåder. 26 och 27 mars är det äntligen dags för Stockholm. Boka via Ticnet.

Kommentarer