Hej igen!!

Caroline här! Ojojoj… Nu är det hektiskt. Mitt liv är väl som andra småbarnsmammors. Många bitar ska gå ihop i livspusslet. Ibland får man chansa på att bitarna passar. För det mesta har jag koll men ibland får jag fan ta mig blunda och hoppa… På grund av Isländska vulkaners utspyende aska kommer jag att befinna mig sjukt många timmar på tåg tur och retur Malmö imorgon tisdag. Trelleborg är målet där Divine sjunger under en halvtimme för att sedan åka hem igen. Duktiga morsor som vi är har vi fixat och trixat med hämtning på skolor och dagis, förberett mat till middag som belöning till våra kära svärmödrar, mammor, morfäder och grannar som barnvaktar våra små medan vi sjunger i galastass. Tack gode Gud för alla fina människor som finns i ens nätverk. Vad gjorde vi utan er??!! Fortsättning följer…

Kommentarer