In Bed With a Frozen Nanne


GENOMGÅNG AV SKOR INFÖR DAGENS PLÅTNING
Kom inte i säng förrän vid kl. 3 i går natt och sen var jag upp kl. 07.30 igen på morgonen. Full fart med hår och smink och kläder inför dagens fotosession och sen iväg till fotoplatsen kl. 11.00. Oftast har vi genom åren tagit studiobilder, men den här gången bestämde vi oss för att ta bilderna i en utomhusmiljö. När vi tog det beslutet så trodde vi att början på maj skulle innebära lite vårvärme, men det blev långnäsa! Vi fotade vid vattnet i ett riktigt blåshål.
6,5 timmas fotosession i tunna klänningar och t-shirts…..All respekt i fortsättningen för fotomodeller, som ofta får stå i bikinis eller andra tunna kläder i outhärdligt väder eller i svinkallt vatten och ska samtidigt försöka se ut som om allt är toppen! Jag hackade tänder så jag hade kunnat dubba alla Hacke Hackspett-filmerna samtidigt.
”Vill man vara fin får man lida pin” brukade min mormor alltid säga. Hon visste vad hon talade om, kan jag bara bekräfta nu.
Hela fototeamet var helt fantastiska under alla denna nästan 7 timmar långa bildtagning. Jag har ju världens bästa team med mig; Peter o Kia Wennberg, Caroline Roosmark och hennes assistenter. Ska berätta mer om dem och lägga ut bilder från fotosessionen när bilderna är klara och blir officiella.

Super kallt, men åh vad kul vi hade tillsammans. När det är sådana här arbetsförhållanden så är det toppen att ha positiva människor med mycket humor omkring sig och det hade jag verkligen. Så hur nerfrusen man än kände sig så blev det massor av skratt och då gör det ingenting om man står och hackar tänder och skakar i kroppen som en speedad vägborr.
När jag kom hem var jag glad och lycklig över att fotosessionen gått så bra, men fullständigt genomfrusen så nu har jag stoppat ner mig i sängen och Peter har pysslat om mig, så nu är jag varm och go igen. 😉
4,5 timmas sömn, så nu ska jag gå och lägga mig, för i morgon ska jag flyga på förmiddagen för att giga och träffa nån där som jag har nåt gemensamt med…..äääh, det får ni veta i morgon.

FRYYYYYSER!

Kommentarer